Nutriční hodnoty (Hovězí ragů na červeném víně a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 238 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,00 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 6,50 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 325 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího mletého masa | Hovězí ořez | 500 g |
| Olej | Olej řepkový | |
| kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| Bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| Červené víno | Víno červené suché |