Nutriční hodnoty (Celerovo-žampionová krémová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 381 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,83 g |
Tuky | 41,42 g |
– nasycené | 25,74 g |
– nenasycené | 14,01 g |
–– mononenasycené | 11,72 g |
–– polynenasycené | 2,29 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 68,95 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 53,96 g |
– cukry | 35,51 g |
––– laktóza | 7,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
2 řapíky 2 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1000 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
podle chuti čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |