Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-žampionová krémová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 381 kJ /
808 kcal
Bílkoviny21,57 g
– z toho živočišné bílkoviny5,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,83 g
Tuky41,42 g
– nasycené25,74 g
– nenasycené14,01 g
–– mononenasycené11,72 g
–– polynenasycené2,29 g
––– omega 30,26 g
Vláknina68,95 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 640 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy53,96 g
– cukry35,51 g
––– laktóza7,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
2 řapíky 2 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1000 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
kuřecí vývar Vývar kuřecí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
podle chuti čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.