Nutriční hodnoty (Hovězí roláda s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 077 kJ / 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
| Tuky | 42,79 g |
| – nasycené | 9,89 g |
| – nenasycené | 29,64 g |
| –– mononenasycené | 13,28 g |
| –– polynenasycené | 16,36 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 17,46 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,94 g |
| Sacharidy | 47,03 g |
| – cukry | 10,59 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky hovězího zadního masa | Hovězí kýta | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 2 špetky 2 špetky pepře | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1/4 1/4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
| 1/4 1/4 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 37.5 g |
| 6 6 jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| 300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
| 50 g 50 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 1 1 hovězí bujón | Bujón hovězí | |
| 2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% |