Nutriční hodnoty (Mořská ryba v papilotě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 113 kJ / 744 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 82,00 g |
| – nasycené | 53,00 g |
| – nenasycené | 28,00 g |
| –– mononenasycené | 26,00 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,80 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mořská ryba v celku vykuchaná | Treska filet | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 1 špetka 1 špetka mořské soli | Sůl mořská |