Nutriční hodnoty (Mořská ryba v papilotě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 113 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 82,00 g |
– nasycené | 53,00 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 26,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,80 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mořská ryba v celku vykuchaná | Treska filet | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
provensálské koření | Provensálské koření | |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
1 špetka 1 špetka mořské soli | Sůl mořská |