Nutriční hodnoty (Kuřecí prokládané bazalkovým pestem, šunkou a parmazánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 508 kJ / 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 19,00 g |
| – nasycené | 1,96 g |
| – nenasycené | 12,99 g |
| –– mononenasycené | 5,66 g |
| –– polynenasycené | 7,33 g |
| ––– omega 3 | 1,39 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 805 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
| 2 PL 2 PL bazalkového pesta ( měla jsem koupené) | Pesto bazalkové | 30 g |
| pár plátků plátků sušené šunky nebo schwarzwaldské šunky | Pršut | |
| parmazán | Parmezán | |
| hrst hrst cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |