Nutriční hodnoty (Práškový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 245 kJ / 4 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,00 g |
| Tuky | 184,68 g |
| – nasycené | 45,36 g |
| – nenasycené | 127,70 g |
| –– mononenasycené | 84,60 g |
| –– polynenasycené | 43,10 g |
| ––– omega 3 | 3,18 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 604 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 690,10 g |
| – cukry | 280,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 dkg 60 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
| 25 dkg 25 dkg mletého cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 25 dkg 25 dkg Hery | Margarín | 250 g |
| 2 2 vejce (žloutky) | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| jablka | Jablko čerstvé |