Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková chaloupka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 144 kJ /
3 859 kcal
Bílkoviny77,10 g
– z toho živočišné bílkoviny29,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,34 g
Tuky80,66 g
– nasycené39,01 g
– nenasycené32,56 g
–– mononenasycené25,11 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 30,66 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 930 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy699,98 g
– cukry419,05 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g medu Med nepasterovaný 100 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
140 g 140 g moučkového cukru Cukr bílý 140 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky perníkového koření Perníkové koření 7.5 g
nové koření Nové koření
hřebíček Hřebíček
skořice Skořice ceylonská
badyán Badyán
1 špetka 1 špetka jedlé sody Jedlá soda
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
160-200 g 160-200 g moučkového cukru (dle velikosti bílku) Cukr bílý 180 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.