Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vrtule pro Andulku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 894 kJ /
2 126 kcal
Bílkoviny205,39 g
– z toho živočišné bílkoviny163,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,29 g
Tuky35,88 g
– nasycené5,20 g
– nenasycené27,56 g
–– mononenasycené17,97 g
–– polynenasycené9,59 g
––– omega 33,40 g
Vláknina42,38 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,86 g
Sacharidy226,15 g
– cukry23,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší kuřecí prsa (na malé slabé plátky) Kuře prso 700 g
200 g 200 g těstovin (za sucha) Těstoviny pšeničné 200 g
1/2 plechovky 1/2 plechovky sterilovaných drcených rajčat (klidně celou, měla jsem zbytek) Pyré z červených rajčat
4 lžíce 4 lžíce sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná 60 g
4 lžíce 4 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 60 g
1 1 řapík celeru (na plátky, lístky posekat) Celer bulva čerstvá 540 g
1/2 1/2 cuketky (na plátky a na čtvrtky) Cuketa čerstvá 50 g
1/2 1/2 cibule (na kostičky) Cibule čerstvá 35 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (na tenké plátky) Česnek čerstvý 21 g
8 8 natrhaných lístků čerstvé bazalky + trochu sušené (nebo podle toho, jakou máme) Bazalka čerstvá
sůl (raději mořskou) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
případně sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.