Nutriční hodnoty (Záhorácký paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 780 kJ / 1 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 156,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,20 g |
Tuky | 62,06 g |
– nasycené | 26,06 g |
– nenasycené | 25,38 g |
–– mononenasycené | 21,60 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 34,70 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 79,20 g |
– cukry | 34,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového plece | Vepřová plec | 750 g |
olej | Olej řepkový | |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
10 g 10 g mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
4 dl 4 dl vody | Voda | 400 ml |
20 g 20 g sušených hub | Houby sušené směs | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
400 g 400 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
cukr | Cukr bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
250 g 250 g smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |