Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Záhorácký paprikáš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 780 kJ /
1 620 kcal
Bílkoviny171,45 g
– z toho živočišné bílkoviny156,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,20 g
Tuky62,06 g
– nasycené26,06 g
– nenasycené25,38 g
–– mononenasycené21,60 g
–– polynenasycené3,79 g
––– omega 30,44 g
Vláknina34,70 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 558 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy79,20 g
– cukry34,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového plece Vepřová plec 750 g
olej Olej řepkový
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
10 g 10 g mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
4 dl 4 dl vody Voda 400 ml
20 g 20 g sušených hub Houby sušené směs 20 g
sůl Sůl mořská
400 g 400 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 400 g
cukr Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
250 g 250 g smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.