Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 626 kJ /
389 kcal
Bílkoviny6,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,38 g
Tuky22,40 g
– nasycené2,79 g
– nenasycené18,91 g
–– mononenasycené4,90 g
–– polynenasycené14,01 g
––– omega 30,02 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,60 g
– cukry7,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
3 3 střední brambory Brambor zimní 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
špetka špetka mletého kmínu Kmín mletý
sůl nebo bujón Sůl mořská
5 lžic 5 lžic světlé instantní jíšky (dle potřeby) Jíška světlá instantní
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované
1 lžíce 1 lžíce sušené petrželky Petržel nať sušená 15 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.