Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 626 kJ / 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,38 g |
Tuky | 22,40 g |
– nasycené | 2,79 g |
– nenasycené | 18,91 g |
–– mononenasycené | 4,90 g |
–– polynenasycené | 14,01 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,60 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
3 3 střední brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
špetka špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
sůl nebo bujón | Sůl mořská | |
5 lžic 5 lžic světlé instantní jíšky (dle potřeby) | Jíška světlá instantní | |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 lžíce 1 lžíce sušené petrželky | Petržel nať sušená | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |