Nutriční hodnoty (Ořechovo-jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 11 980 kJ / 2 863 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,20 g |
Tuky | 106,01 g |
– nasycené | 19,59 g |
– nenasycené | 74,06 g |
–– mononenasycené | 32,90 g |
–– polynenasycené | 41,16 g |
––– omega 3 | 5,46 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 402,63 g |
– cukry | 203,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
80 g 80 g tuku | Margarín | 80 g |
160 g 160 g moučkového cukru | Cukr bílý | 160 g |
400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
cukr moučka na posypání | Cukr bílý |