Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie11 980 kJ /
2 863 kcal
Bílkoviny53,56 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,20 g
Tuky106,01 g
– nasycené19,59 g
– nenasycené74,06 g
–– mononenasycené32,90 g
–– polynenasycené41,16 g
––– omega 35,46 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy402,63 g
– cukry203,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 60 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g tuku Margarín 80 g
160 g 160 g moučkového cukru Cukr bílý 160 g
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
cukr moučka na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.