Nutriční hodnoty (Ořechovo-jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 11 980 kJ / 2 863 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,20 g |
| Tuky | 106,01 g |
| – nasycené | 19,59 g |
| – nenasycené | 74,06 g |
| –– mononenasycené | 32,90 g |
| –– polynenasycené | 41,16 g |
| ––– omega 3 | 5,46 g |
| Vláknina | 21,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 433 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 402,63 g |
| – cukry | 203,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 g 60 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 80 g 80 g tuku | Margarín | 80 g |
| 160 g 160 g moučkového cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
| cukr moučka na posypání | Cukr bílý |