Nutriční hodnoty (Tvarohový krém s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 650 kJ / 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 2,20 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 124,50 g |
| – cukry | 124,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| ovoce na ozdobu | Jahody čerstvé |