Nutriční hodnoty (Dvoubarevná dýňová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 092 kJ / 3 846 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 58,79 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,75 g | 
| Tuky | 226,18 g | 
| – nasycené | 19,91 g | 
| – nenasycené | 190,10 g | 
| –– mononenasycené | 134,78 g | 
| –– polynenasycené | 55,33 g | 
| ––– omega 3 | 16,48 g | 
| Vláknina | 16,50 g | 
| Cholesterol | 777 mg | 
| Sodík | 307 mg | 
| Sůl | 0,63 g | 
| Sacharidy | 386,10 g | 
| – cukry | 161,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200-300 g 200-300 g dýně | Dýně čerstvá | 250 g | 
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g | 
| 200 ml 200 ml oleje (nebo rozpuštěného másla) | Olej řepkový | 200 ml | 
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| kakao | Kakao prášek | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |