Nutriční hodnoty (Štamgastovo kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 84,34 g |
| – nasycené | 41,11 g |
| – nenasycené | 42,11 g |
| –– mononenasycené | 36,06 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 12,70 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky (nebo 1/2 kuřete) | Kuře stehno s kůží | |
| 1/2 1/2 menší hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý kmín | Kmín | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |