Nutriční hodnoty (Slezské bramborové placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 402 kJ / 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 8,16 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 135 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 97,90 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |