Nutriční hodnoty (Jemná bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 484 kJ / 2 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 72,84 g |
| – nasycené | 34,10 g |
| – nenasycené | 28,80 g |
| –– mononenasycené | 24,36 g |
| –– polynenasycené | 4,44 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 522 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 289,60 g |
| – cukry | 163,60 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 160 g 160 g cukr krupice | Cukr bílý | 160 g |
| 160 g 160 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 160 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| citronovou kůru | Citronová kúra čerstvá |