Nutriční hodnoty (Skořicové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 561 kJ / 3 958 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,94 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,94 g | 
| Tuky | 189,15 g | 
| – nasycené | 37,41 g | 
| – nenasycené | 147,69 g | 
| –– mononenasycené | 90,15 g | 
| –– polynenasycené | 57,54 g | 
| ––– omega 3 | 2,33 g | 
| Vláknina | 24,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 257 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 469,95 g | 
| – cukry | 218,65 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 330 g 330 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 330 g | 
| 200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g | 
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g | 
| 130 g 130 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 130 g | 
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml | 
| olej (na vymazání formiček) | Olej řepkový | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | 
 
	