Nutriční hodnoty (Vepřové kostky v mrkvi na anýzu a fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 4 934 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,11 g |
Tuky | 26,03 g |
– nasycené | 6,17 g |
– nenasycené | 13,32 g |
–– mononenasycené | 10,39 g |
–– polynenasycené | 2,93 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 28,02 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 56,79 g |
– cukry | 35,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
75 dkg 75 dkg vepřové kýty - (hrubé kostky) | Vepřová kýta | 750 g |
75 dkg 75 dkg mrkve | Mrkev čerstvá | 750 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej slunečnicový | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
fenykl | Fenykl hlíza | |
anýz | Anýz semena | |
sůl | Sůl mořská | |
směsný škrob | Bramborový škrob | |
kapka kapka octa | Ocet lihový | |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |