Nutriční hodnoty (Vepřové kostky v mrkvi na anýzu a fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 4 934 kJ / 1 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,11 g |
| Tuky | 26,03 g |
| – nasycené | 6,17 g |
| – nenasycené | 13,32 g |
| –– mononenasycené | 10,39 g |
| –– polynenasycené | 2,93 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 28,02 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 999 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 56,79 g |
| – cukry | 35,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 75 dkg 75 dkg vepřové kýty - (hrubé kostky) | Vepřová kýta | 750 g |
| 75 dkg 75 dkg mrkve | Mrkev čerstvá | 750 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej slunečnicový | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| fenykl | Fenykl hlíza | |
| anýz | Anýz semena | |
| sůl | Sůl mořská | |
| směsný škrob | Bramborový škrob | |
| kapka kapka octa | Ocet lihový | |
| 1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |