Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky v mrkvi na anýzu a fenyklu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie4 934 kJ /
1 179 kcal
Bílkoviny166,61 g
– z toho živočišné bílkoviny157,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,11 g
Tuky26,03 g
– nasycené6,17 g
– nenasycené13,32 g
–– mononenasycené10,39 g
–– polynenasycené2,93 g
––– omega 30,09 g
Vláknina28,02 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 999 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy56,79 g
– cukry35,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
75 dkg 75 dkg vepřové kýty - (hrubé kostky) Vepřová kýta 750 g
75 dkg 75 dkg mrkve Mrkev čerstvá 750 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
olej slunečnicový Olej řepkový
máslo Máslo kravské
fenykl Fenykl hlíza
anýz Anýz semena
sůl Sůl mořská
směsný škrob Bramborový škrob
kapka kapka octa Ocet lihový
1/2 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.