Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka po mexicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie15 475 kJ /
3 699 kcal
Bílkoviny186,91 g
– z toho živočišné bílkoviny66,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny120,91 g
Tuky88,22 g
– nasycené26,37 g
– nenasycené57,06 g
–– mononenasycené35,46 g
–– polynenasycené21,59 g
––– omega 32,42 g
Vláknina214,87 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 2,53 g
Sůl5,80 g
Sacharidy433,00 g
– cukry87,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého masa (například krůtího) Vepřový ořez 400 g
500 g 500 g rajčatové passaty Pyré z červených rajčat 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
425 g 425 g červených sterilovaných fazolí v nálevu Fazole červená ledvina sterilované 425 g
340 g 340 g sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná 340 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 lžíce 1 lžíce koření Fajitas (paprika sladká, uzená, pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, třtinový cukr, sůl) Grilovací koření
1 lžička 1 lžička chilli vloček Chilli paprička sušená 5 g
1 lžička 1 lžička mletého římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
olej (dle potřeby) Olej řepkový
300 ml 300 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.