Kuřecí maso na žampionech

Papunka Kuchařka:

Drůbeží maso 6 názorů

59

Suroviny

2 kuřecí prsa
50 g žampionů
1 ks drůbežího bujonu (bezlepkový)
pepř
sůl
máslo
olej
voda
škrob
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso naklepeme, zlehka osolíme, opepříme a na oleji zprudka opečeme. Poté ho vyndáme na talířek.

  2. Očištěné žampiony nakrájíme a lehce podusíme na másle (v jiné pánvičce). Žampiony poté přidáme do výpeku po mase, přilijeme vodu a přidáme bujon.

  3. Tuto směs (omáčku) povaříme než se bujon rozpustí a ochutnáme, pokud je omáčka příliš slaná přidáme opět vodu.

  4. Omáčku zahustíme škrobem, který si rozmícháme ve vodě.

  5. Na závěr přidáme maso a chvíli povaříme.
    Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 32 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí maso na žampionech

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí na žampionech maso na žampionech kurecí smes na zampionech maso na žampionech recept kuřecí plátky na žampionech kuřecí prsa na žampiónech kuřecí plátek na zampionech recept kurecí na zampionech kuřecí plátky na žampionech s rýží kuřecí maso na žampionech s rýží kureci na zampionech kuřecí na žampionech recept kuřecí maso nažampionech kureci zampiony kuřecína žampionech kuřecí maso a žampiony recepty z kuřecího masa na žampionech kuřecinažampionech recepty kuřecí a žampiony recept maso na zampionech

Zapomněl/a jsem heslo