Kuřecí maso na žampionech

Papunka Kuchařka:

Drůbeží maso 6 názorů

59

Suroviny

2 kuřecí prsa
50 g žampionů
1 ks drůbežího bujonu (bezlepkový)
pepř
sůl
máslo
olej
voda
škrob
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso naklepeme, zlehka osolíme, opepříme a na oleji zprudka opečeme. Poté ho vyndáme na talířek.

  2. Očištěné žampiony nakrájíme a lehce podusíme na másle (v jiné pánvičce). Žampiony poté přidáme do výpeku po mase, přilijeme vodu a přidáme bujon.

  3. Tuto směs (omáčku) povaříme než se bujon rozpustí a ochutnáme, pokud je omáčka příliš slaná přidáme opět vodu.

  4. Omáčku zahustíme škrobem, který si rozmícháme ve vodě.

  5. Na závěr přidáme maso a chvíli povaříme.
    Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 33 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí maso na žampionech

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí na žampionech maso na žampionech kurecí smes na zampionech maso na žampionech recept kuřecí maso na žampionech s rýží kuřecí plátky na žampionech kuřecí prsa na žampiónech recept kurecí na zampionech kuřecí plátek na zampionech kuřecí plátky na žampionech s rýží recepty kuřecí na žampionech kureci na zampionech kuřecí na žampionech recept kuřecí maso nažampionech kureci zampiony kuřecí maso a žampiony kuřecína žampionech recepty z kuřecího masa na žampionech kuřecí maso se žampiony kuřecinažampionech

Zapomněl/a jsem heslo