Kuřecí maso na žampionech

Papunka Kuchařka: Papunka

Drůbeží maso 6 názorů

Suroviny

2 kuřecí prsa
50 g žampionů
1 ks drůbežího bujonu (bezlepkový)
pepř
sůl
máslo
olej
voda
škrob
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso naklepeme, zlehka osolíme, opepříme a na oleji zprudka opečeme. Poté ho vyndáme na talířek.

  2. Očištěné žampiony nakrájíme a lehce podusíme na másle (v jiné pánvičce). Žampiony poté přidáme do výpeku po mase, přilijeme vodu a přidáme bujon.

  3. Tuto směs (omáčku) povaříme než se bujon rozpustí a ochutnáme, pokud je omáčka příliš slaná přidáme opět vodu.

  4. Omáčku zahustíme škrobem, který si rozmícháme ve vodě.

  5. Na závěr přidáme maso a chvíli povaříme.
    Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 645 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí maso na žampionech

Tématické fráze: kuřecí na žampionech kuřecí maso na žampionech s rýží maso na žampionech kurecí smes na zampionech kuřecí plátky na žampionech s rýží kuřecí maso se žampiony maso na žampionech recept recepty kuřecí na žampionech kuřecí plátky na žampionech kuřecí prsa na žampiónech kuřecí plátek na zampionech recept kurecí na zampionech kuřecí maso a žampiony kuřecí maso s žampiony kuřecí na žampionech recept kureci na zampionech kureci na zampionech s ryzi kuřecí maso nažampionech kuřecí plátek na žampionech s ryzi recepty kuřecí maso