Kuřecí maso na žampionech

Papunka Kuchařka:

Drůbeží maso 6 názorů

59

Suroviny

2 kuřecí prsa
50 g žampionů
1 ks drůbežího bujonu (bezlepkový)
pepř
sůl
máslo
olej
voda
škrob
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso naklepeme, zlehka osolíme, opepříme a na oleji zprudka opečeme. Poté ho vyndáme na talířek.

  2. Očištěné žampiony nakrájíme a lehce podusíme na másle (v jiné pánvičce). Žampiony poté přidáme do výpeku po mase, přilijeme vodu a přidáme bujon.

  3. Tuto směs (omáčku) povaříme než se bujon rozpustí a ochutnáme, pokud je omáčka příliš slaná přidáme opět vodu.

  4. Omáčku zahustíme škrobem, který si rozmícháme ve vodě.

  5. Na závěr přidáme maso a chvíli povaříme.
    Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 33 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí maso na žampionech

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí na žampionech maso na žampionech kurecí smes na zampionech kuřecí maso na žampionech s rýží maso na žampionech recept kuřecí plátky na žampionech kuřecí plátky na žampionech s rýží kuřecí prsa na žampiónech recepty kuřecí na žampionech kuřecí plátek na zampionech recept kurecí na zampionech kureci na zampionech kuřecí na žampionech recept kuřecí maso nažampionech kureci zampiony kuřecí maso a žampiony kuřecína žampionech kuřecí maso se žampiony žampiony a kuřecí maso recepty z kuřecího masa na žampionech

Zapomněl/a jsem heslo