Nutriční hodnoty (Vepřové na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 084 kJ / 1 454 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 27,54 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,70 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,84 g | 
| Tuky | 120,95 g | 
| – nasycené | 53,85 g | 
| – nenasycené | 63,95 g | 
| –– mononenasycené | 52,53 g | 
| –– polynenasycené | 11,42 g | 
| ––– omega 3 | 1,45 g | 
| Vláknina | 29,54 g | 
| Cholesterol | 124 mg | 
| Sodík | 2,43 g | 
| Sůl | 5,95 g | 
| Sacharidy | 51,40 g | 
| – cukry | 14,32 g | 
| ––– laktóza | 5,70 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků věpřové kýty | Vepřová kýta | |
| cca 12 lžiček 12 lžiček plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 60 g | 
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny - krájené | Anglická slanina | 100 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| 500 g 500 g žampionů - čerstvých | Žampion čerstvý | 500 g | 
| 2 2 ks hovězího bujonu v kelímku | Bujón hovězí | |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml | 
| 5 5 dkg tvrdého sýru - plátky (já měla císařský) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| solamyl na zahuštění | Bramborový škrob |