Nutriční hodnoty (Zelný salát s cibulí a okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 246 kJ / 59 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenice 1 sklenice (sáček) kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sterilovaná okurka + nálev z okurek | Okurka polní zavařená |