Nutriční hodnoty (Lívance s jablky a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 324 kJ / 1 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,65 g |
| Tuky | 73,45 g |
| – nasycené | 12,75 g |
| – nenasycené | 54,27 g |
| –– mononenasycené | 29,86 g |
| –– polynenasycené | 24,41 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 33,60 g |
| Cholesterol | 536 mg |
| Sodík | 347 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 241,10 g |
| – cukry | 82,20 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 25 g 25 g droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| skořice mletá | Skořice ceylonská mletá | |
| 100 g 100 g mandlové plátky | Mandle loupané | 100 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá |