Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červenobílá zelňačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 482 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny32,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,96 g
Tuky7,37 g
– nasycené2,55 g
– nenasycené4,07 g
–– mononenasycené1,22 g
–– polynenasycené2,84 g
––– omega 30,03 g
Vláknina54,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,77 g
Sůl16,75 g
Sacharidy195,75 g
– cukry70,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bílého kysaného zelí v pytlíku Zelí bílé kvašené 500 g
675 g 675 g sterilovaného červeného zelí i s nálevem (ve sklenici) Zelí červené sterilované 675 g
2 hrsti 2 hrsti rozmačkaných sušených hub Houby sušené směs
1 1 pikantní klobása (já měla maďarskou) Klobása
kousek kousek uzené slaniny Špek
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
celý kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 KL 1 KL mletého nového koření Nové koření mleté 5 g
1 KL 1 KL tymiánu Tymián sušený 5 g
1 KL 1 KL medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý 5 g
3 ks 3 ks bobkového listu Bobkový list sušený
cca 1 PL 1 PL červené sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
cca 1 PL 1 PL červené pálivé papriky Paprika pálivá 15 g
6 6 menších brambor Brambor zimní 300 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
tuk (sádlo) do kastrolu, kde budeme dělat polévku Margarín
4 litry 4 litry vody Voda 4000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.