Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,49 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 26,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2016 22:40
4. 2. 2016 12:51
4. 2. 2016 01:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 23 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 8 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 10 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 11 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 11 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 11 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 11 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 12 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí po burgundsku hovězí po burgunsku hovězí po burgundsku recept hovězí v pomalém hrnci hovězí na víně v pomalém hrnci telecí po burgundsku hovězí po burgunsku v pomalém hrnci hovězí pomalý hrnec hovězí po burgundsku v ph recept na hovezi po burgundsku jelení po burgundsku recepty pomalý hrnec hovezi zadni v pomalem hrnci burgundské hovězí recepty hovězí po burgundsku recept hovězi po burgundsku hovězí po burbunsku hovězí po burgundsku top recepty hovězí zadní pomalý hrnec hovězí zadní po burgundsku
Suroviny: hovězí zadní, cibule, protlak, víno červené, paprika čerstvá červená, mrkev, žampióny, rozmarýn, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, vývar
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
3 názory