Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Doba přípravy: 8 hodin 3-4 porce Pomalý hrnec 3 názory

Suroviny

asi 600 g hovězí zadní
2 cibule
velká lžíce protlaku
2 deci červeného vína
červená paprika
2 mrkve
8 malých žampionů
rozmarýn
bobkový list
nové koření
sůl
pepř
2 hrnky vývaru nebo vody
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si mísu, kam dáme nakrájenou cibuli, maso a vše osolíme a opepříme. Přidáme trochu červené papriky, protlak a rukama vmasírujeme do masa.

  2. Pak vložíme na špalíčky mrkev a zalijeme vínem. Přidáme bobkový list, nové koření a nasekaný rozmarýn. Zalijeme vývarem a dáme vše do PH. Zapneme na 8 hodin na low. Pak po uplynutí doby přendáme do hrnce.

  3. Vedle na pánvi na másle orestujeme pokrájené žampiony, osolíme a opepříme. Vmícháme do omáčky a zahustíme. Krátce provaříme a servírujeme. Já volila bramborovou kaši.

  4. Tento recept je můj první v pomalém hrnci, tak prosím, kdo je větší znalec, respektujte můj postup. Nevím jaký je správný. Jsem v tomto vaření začátečník a musím se teprve na tom učit. Tímto ještě jednou děkuji za výhru PH na Top receptech.

Poznámka

Další mé recepty najdete zde:http://www.vareniapeceni.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 181 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

Tématické fráze: hovězí v pomalém hrnci hovězí po burgundsku hovězí po burgundsku recept telecí po burgundsku jelení po burgundsku hovězí pomalý hrnec recepty pomalý hrnec hovězí po burgunsku v pomalém hrnci hovězí na víně v pomalém hrnci hovezi zadni v pomalem hrnci hovězí po burgundsku v ph recepty hovězí po burgundsku hovězí po burgundsku top recepty recept na hovezi po burgundsku hovězí zadní po burgundsku hovězí v pomalém hrnci. hovězí plec na žampionech v pomalém hrnci zadni hovězzí v pomalém hrnci hovězí zadní pomalý hrnec po burgundsku

Zapomněl/a jsem heslo