Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 696 kJ /
2 556 kcal
Bílkoviny46,53 g
– z toho živočišné bílkoviny35,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,46 g
Tuky76,87 g
– nasycené35,64 g
– nenasycené30,76 g
–– mononenasycené24,86 g
–– polynenasycené5,90 g
––– omega 30,56 g
Vláknina27,44 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 558 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy401,32 g
– cukry337,93 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
5 lžic 5 lžic vody Voda 90 ml
6 lžic 6 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
125 gramů 125 gramů moučkového cukru Cukr bílý 125 g
50 gramů 50 gramů másla Máslo kravské 50 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky rumu Rum 7.5 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky kakaa Kakao prášek 4.5 g
lžíce lžíce vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.