Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 696 kJ / 2 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,46 g |
Tuky | 76,87 g |
– nasycené | 35,64 g |
– nenasycené | 30,76 g |
–– mononenasycené | 24,86 g |
–– polynenasycené | 5,90 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 27,44 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 401,32 g |
– cukry | 337,93 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
5 lžic 5 lžic vody | Voda | 90 ml |
6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
125 gramů 125 gramů moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
50 gramů 50 gramů másla | Máslo kravské | 50 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky rumu | Rum | 7.5 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky kakaa | Kakao prášek | 4.5 g |
lžíce lžíce vody | Voda |