Nutriční hodnoty (Celerový salát s cibulkou a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 855 kJ / 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,39 g |
| Tuky | 1,98 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 0,86 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 28,79 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 511 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 22,83 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| pažitka - podle chuti | Pažitka čerstvá | |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tatarka nebo zakysaná smetana | Tatarská omáčka |