Nutriční hodnoty (Celerový salát s cibulkou a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 855 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,39 g |
Tuky | 1,98 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,86 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 28,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 22,83 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
pažitka - podle chuti | Pažitka čerstvá | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tatarka nebo zakysaná smetana | Tatarská omáčka |