Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát s cibulkou a ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie855 kJ /
204 kcal
Bílkoviny9,39 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,39 g
Tuky1,98 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené1,20 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené0,86 g
––– omega 30,02 g
Vláknina28,79 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 511 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy22,83 g
– cukry10,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velký celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
pažitka - podle chuti Pažitka čerstvá
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tatarka nebo zakysaná smetana Tatarská omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.