Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Neboršč z domácích zásob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie931 kJ /
223 kcal
Bílkoviny5,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky0,72 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,34 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,02 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy42,60 g
– cukry13,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
3 3 velké brambory Brambor zimní 150 g
2-3 2-3 dl pasírovaných rajčat (lze dát i protlak, výsledná chut bude trochu jiná) Dužina červeného rajčete čerstvá
sterilovaná řepa i s nálevem (bez křenu je lepší)-množství dle chuti Křen čerstvý
vodu Voda
3 3 větší bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
2 2 hřebíčky Hřebíček
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.