Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 065 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 7,27 g |
| – nasycené | 2,41 g |
| – nenasycené | 4,68 g |
| –– mononenasycené | 2,49 g |
| –– polynenasycené | 2,19 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,59 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 9,21 g |
| – cukry | 6,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 15-20 dkg 15-20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 175 g |
| tatarka | Tatarská omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |