Nutriční hodnoty (Bramboráky z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 630 kJ / 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,48 g |
| Tuky | 18,61 g |
| – nasycené | 3,81 g |
| – nenasycené | 9,77 g |
| –– mononenasycené | 6,45 g |
| –– polynenasycené | 3,32 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 25,05 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,46 g |
| Sůl | 8,42 g |
| Sacharidy | 129,55 g |
| – cukry | 6,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 9 kusů 9 kusů brambor | Brambor zimní | 450 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 40 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| trochu trochu horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |