Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s jarní nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 491 kJ /
595 kcal
Bílkoviny16,09 g
– z toho živočišné bílkoviny11,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,50 g
Tuky36,10 g
– nasycené19,88 g
– nenasycené13,22 g
–– mononenasycené11,15 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 30,29 g
Vláknina2,15 g
Cholesterol 341 mg
Sodík 438 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy34,72 g
– cukry4,75 g
––– laktóza2,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší plátky vepřové krkovice (nebo kýty či plece) Vepřová krkovice
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 hrst 1 hrst uzeného masa Vepřová plec uzená
300 ml 300 ml uzeného vývaru Vývar vepřový 300 ml
1 hrst 1 hrst špenátu (nebo mangoldu, kopřiv) Špenát čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.