Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se zelím a uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 607 kJ /
1 818 kcal
Bílkoviny97,78 g
– z toho živočišné bílkoviny78,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,38 g
Tuky85,77 g
– nasycené42,15 g
– nenasycené37,14 g
–– mononenasycené32,01 g
–– polynenasycené5,12 g
––– omega 30,43 g
Vláknina27,80 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 5,55 g
Sůl13,25 g
Sacharidy151,05 g
– cukry41,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
350 g 350 g uzeného masa Vepřová plec uzená 350 g
400 g 400 g sterilovaného zelí Zelí bílé sterilované 400 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
1 lžička 1 lžička cukru krystal Cukr bílý 6 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.