Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se zelím a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 607 kJ / 1 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,38 g |
Tuky | 85,77 g |
– nasycené | 42,15 g |
– nenasycené | 37,14 g |
–– mononenasycené | 32,01 g |
–– polynenasycené | 5,12 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 5,55 g |
Sůl | 13,25 g |
Sacharidy | 151,05 g |
– cukry | 41,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
350 g 350 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 350 g |
400 g 400 g sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 400 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 lžička 1 lžička cukru krystal | Cukr bílý | 6 g |
olej | Olej řepkový |