Nutriční hodnoty (Steak s rozinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 751 kJ / 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,36 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,00 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hovězí steaky ( já měla chuck tender), výška cca 3cm po svázání | Hovězí svíčková | |
| hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hrstka rozinek či hrozinek ( jak kdo smýšlí) | Rozinky | |
| 1 PL 1 PL octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 2 2 KV worcesteru | Worcestrová omáčka | |
| 50 ml 50 ml griotky | Griotka | 50 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 2-3 PL 2-3 PL vody | Voda | 45 ml |