Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na halali)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 115 kJ /
1 700 kcal
Bílkoviny133,55 g
– z toho živočišné bílkoviny130,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,88 g
Tuky90,45 g
– nasycené34,12 g
– nenasycené47,98 g
–– mononenasycené38,13 g
–– polynenasycené9,85 g
––– omega 32,69 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy87,68 g
– cukry70,68 g
––– laktóza44,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece (v celku) Vepřová plec 500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml
1 sklenice 1 sklenice Halali (zeleninová směs) Halali
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
300 ml 300 ml vody (vývaru) Voda 300 ml
200 g 200 g zakysané smetany (1 kelímek)) Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
750 ml 750 ml mléka (podle potřeby i více) Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce cukru (podle chuti) Cukr bílý 25 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.