Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s citronovým pepřem, na másle - v pánvi

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

31. 1. 2013 17:48

Suroviny

Porce: 2(pro menší jedlíky i 4)

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 903 kJ / 455 kcal
Bílkoviny0,21 g
Tuky46,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol77 mg
Sodík6 403 mg
Sůl16,00 g
Sacharidy8,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nemáme rádi na talíři ryby s hlavou, tak jsem je před kořeněním odstranila.

Pstruhů na másle je zde hodně, nevěděla jsem, ke kterému podobnému receptu bych své fotografie přidala. Abych někoho neurazila a také proto, že mé rybky jsou malinko odlišné, tak receptík uvádím jako další možnou variantu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

8. 3. 2019 18:27

dexulka: Komentář a hlavně krásné foto mě opravdu moc potěšily,děkuji:-K:-K:-K

dexulka

7. 3. 2019 14:32

Dobrota to je,veliká - posílám bodík a přikládám rychlofoto z mobilu aspoň ;-)

Anna Kocikova

24. 7. 2015 22:00

Jana Remkova:Jani,krásná fotka mi udělala radost!Děkuji:-K

JanaDorazinova

24. 7. 2015 10:19

Ahojky :-) Aniž bych věděla, že tady něco podobného je, včera jsem si takového pstruha udělala. Ikdyž teda já v troubě na pečícím papíře :-). Dovolím si přidat foto, Drahuš, jo? :-)

Anna Kocikova

5. 2. 2013 16:36

rozmarynaH:Marcelko,děkuji za pochvalu i radu,kde sehnat koření.U Antonína mají spoustu dobrých věcí,jen musím počkat,až toho budu brát více.Tady u nás na obchodňáku mají príma krámek s kořením,tam vždy potřebné nakoupím,tak zatím mám,ale pro příště;-):yes:

rozmarynaH

1. 2. 2013 10:40

Pstruhy máme moc rádi a s citronovým pepřem také. Aničko, ten pomerančový mají U Antonína. Když jsme v létě dělali párty (asi 15 lidí), většina dala přednost grilovanému prstruhovi před lososem. Jednoduché a velmi chutné:-p:-p:yes:

Anna Kocikova

31. 1. 2013 23:19

Jednoduchá příprava a velice chutný výsledek:-p:-)
Děkuji Vám všem:-K:-K
Pajasko já ten pomerančový pepř nemůžu nikde sehnat;-(Už po něm pasu delší čas:-)Budu si ho muset objednat přes internet.

chocolate

31. 1. 2013 22:50

V jednoduchosti je krása Aninko:-K.

jarka skrobakova

31. 1. 2013 20:38

krása :yes::yes:

varilamyskakasicku

31. 1. 2013 20:36

:-p krásné, dělám ráda Aničko, moc dobrá rybka:yes:

suslajda

31. 1. 2013 18:19

Krásný pstroužek dělám podobně vím, že to je dobrota a proto do Zlína bodík letí:yes::yes::yes:

srettka

31. 1. 2013 18:07

Jooj, sem s tim pstružiskem, i s tim bramborem. . . a nakonec, proč ne i s tou pánví. . .teda nádobi myslim, nikolvek část trupiska:-)):yes:

spagetka

31. 1. 2013 18:00

Pstruhy můžu furt a souhlas s Pajáskou, mňáám :-p:-p:yes::yes::yes:

Pajaska

31. 1. 2013 17:59

Dělávám,je to moc fajn.:yes::yes:
Aničko,zkus i pomerančový pepř,je to také lahoda.;-):-K

nofrona

31. 1. 2013 17:51

Krásná rybka, recept si ukládám:yes::yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: smaženy pstruh na masle pstruh na masle příprava pstruha struh na másle recept na struha pstruzi na pánvi smažený pstruh recept pstruh recept pstruch na pánvi jak připravit pstruha pstruh na masle panev pstruh panev pstruh na masle na panvici pstruh na panvici pstruh na másle na panvicce recept na struhy pstrh brambory ke prstruhovi jak připravit struha pstruh na panev

Suroviny: pstruh, sůl, pepř citronový, šťáva citronová, olej, máslo,

TopRecepty.cz

Pstruh s citronovým pepřem, na másle - v pánvi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pVo2