Nutriční hodnoty (Vajíčkový toast se šunkou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 332 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 50,69 g |
| – nasycené | 24,26 g |
| – nenasycené | 20,73 g |
| –– mononenasycené | 15,85 g |
| –– polynenasycené | 4,88 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 681 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 8,17 g |
| Sacharidy | 67,07 g |
| – cukry | 5,67 g |
| ––– laktóza | 1,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 8 plátků 8 plátků tmavého toustového chleba | Toast pšeničný tmavý | 160 g |
| 125 g 125 g Hermelínu | Hermelín | 125 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská |