Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívaná holoubátka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 817 kJ /
1 151 kcal
Bílkoviny25,41 g
– z toho živočišné bílkoviny20,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,27 g
Tuky99,30 g
– nasycené44,95 g
– nenasycené49,02 g
–– mononenasycené41,40 g
–– polynenasycené7,62 g
––– omega 30,23 g
Vláknina6,29 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,16 g
Sacharidy36,99 g
– cukry7,76 g
––– laktóza1,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks holoubat Holub
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
1 ks 1 ks rohlíku (veky či housky) Rohlík pšeničný bílý 43 g
2 ks 2 ks vejce Vejce slepičí 126 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
10 dkg 10 dkg slaniny Špek 100 g
trochu trochu másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín celý Kmín
muškátový oříšek Muškátový oříšek
případně vnitřnosti z holoubátek Droby křepelčí směs
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
paprika mletá Paprika červená sušená
čerstvá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.