Nutriční hodnoty (Nadívaná holoubátka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 817 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,27 g |
Tuky | 99,30 g |
– nasycené | 44,95 g |
– nenasycené | 49,02 g |
–– mononenasycené | 41,40 g |
–– polynenasycené | 7,62 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 6,29 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,16 g |
Sacharidy | 36,99 g |
– cukry | 7,76 g |
––– laktóza | 1,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks holoubat | Holub | |
1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
1 ks 1 ks rohlíku (veky či housky) | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
2 ks 2 ks vejce | Vejce slepičí | 126 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
trochu trochu másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín celý | Kmín | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
případně vnitřnosti z holoubátek | Droby křepelčí směs | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
paprika mletá | Paprika červená sušená | |
čerstvá petržel | Petržel kořenová čerstvá |