Nutriční hodnoty (Sypaná tvarohová buchta s ovocem II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 223 kJ / 4 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,00 g |
| Tuky | 11,25 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 4,85 g |
| –– mononenasycené | 1,75 g |
| –– polynenasycené | 3,10 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 235 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 1 088,35 g |
| – cukry | 546,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g tvarohu v alobalu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| ostružiny | Ostružiny čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |