Nutriční hodnoty (Nadívaní kalamáři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 075 kJ / 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 37,78 g |
| – nasycené | 22,64 g |
| – nenasycené | 14,27 g |
| –– mononenasycené | 12,50 g |
| –– polynenasycené | 1,77 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 6,25 g |
| Sacharidy | 37,25 g |
| – cukry | 17,65 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 20 středně velkých čerstvých kalamárů | Oliheň | |
| 20 plátků 20 plátků pršutu | Pršut | |
| 25 dkg 25 dkg tvrdého sýra (Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| veka | Veka |