Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s vejci a párkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 667 kJ /
1 116 kcal
Bílkoviny66,58 g
– z toho živočišné bílkoviny47,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,34 g
Tuky52,99 g
– nasycené22,91 g
– nenasycené23,10 g
–– mononenasycené12,41 g
–– polynenasycené10,69 g
––– omega 30,60 g
Vláknina52,11 g
Cholesterol 817 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,33 g
Sacharidy67,80 g
– cukry16,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
3 3 vejce natvrdo Vejce slepičí 210 g
1 1 párek (nebo klobáska) Párek vepřový 80 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 řapíky 2 řapíky celeru (nebo kus bulvy) Celer bulva čerstvá 1000 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
majoránka Majoránka sušená
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody) Vývar masový 1500 ml
sůl Sůl mořská
čerstvé bylinky (petrželka, libeček, pažitka) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.