Nutriční hodnoty (Romadurovo-mandarinkové kuřecí řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 039 kJ / 1 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 124,70 g |
| – nasycené | 48,80 g |
| – nenasycené | 69,80 g |
| –– mononenasycené | 41,10 g |
| –– polynenasycené | 28,70 g |
| ––– omega 3 | 3,88 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 7,43 g |
| – cukry | 0,83 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 stehenní řízky (nebo 4 vykostěná horní stehna) | Kuře stehno bez kůže | |
| 1 1 romaduru | Romadur 40 % t. v s. | |
| 1/2 plechovky 1/2 plechovky mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |