Nutriční hodnoty (Bábovka Velvet s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 972 kJ / 3 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,53 g |
Tuky | 159,62 g |
– nasycené | 17,23 g |
– nenasycené | 128,34 g |
–– mononenasycené | 88,66 g |
–– polynenasycené | 39,67 g |
––– omega 3 | 10,85 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 499,92 g |
– cukry | 153,00 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce rozpustné kávy | Káva instantní | 30 ml |
hrst hrst mandlí | Mandle neloupané | |
olej | Olej řepkový | |
kokos | Kokos strouhaný |