

Babiččin vaječný koňak
Suroviny 1,5 litru
- 8 žloutků
- 1 a 3/4 slazeného salka
- 2 vanilkové cukry
- 1 neslazené kondenzované mléko
- 0,5 l rumu
Postup přípravy receptu
Žloutky v mixéru rozmixujeme s vanilkovým cukrem.
Pomalu přilíváme obě mléka a nakonec rum.
Nalijeme do sklenic a můžeme popíjet nebo si ho šetřit až na Vánoce. :))
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Babiččin vaječný koňak
-
Vydrží vaječnák i 2 měsíce?? :)
-
Děkuji moc
:)..Jsem ráda, že se ti mé recepty líbí
-
Popíjíme,a pokud se začne najednou rychle smrákat, víme, že jsme použili letošní rum z Moravy
(to je vtip)
ukládám a dávám bod
Máš zajímavé recepty, minule mě nějak uniklo filé s rajčaty, to musím zkusit