Nutriční hodnoty (Camembert plněný nivou a hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 606 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 12,00 g |
| – nasycené | 8,00 g |
| – nenasycené | 3,87 g |
| –– mononenasycené | 3,47 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 43 mg |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 0,53 g |
| – cukry | 0,53 g |
| ––– laktóza | 0,57 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 camemberty | Camembert | |
| 40 g 40 g nivy | Niva 50% t. v s. | 40 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce Lučiny | Lučina 70% t.v s. | |
| 8 8 menších kuliček bílého hroznového vína | Hroznové víno čerstvé |