Nutriční hodnoty (Pomazánka z tresčích jater a Lučiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 535 kJ / 1 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 162,23 g |
| – nasycené | 76,49 g |
| – nenasycené | 80,76 g |
| –– mononenasycené | 62,23 g |
| –– polynenasycené | 18,53 g |
| ––– omega 3 | 6,54 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 512 mg |
| Sodík | 767 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 8,53 g |
| – cukry | 6,43 g |
| ––– laktóza | 2,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 100 g 100 g sýra Lučina | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
| 100 g 100 g tresčích jater | Treska játra | 100 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |