Nutriční hodnoty (Krůtí stehno s houbami a špaldovými kroupami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 477 kJ / 1 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,66 g |
| Tuky | 71,17 g |
| – nasycené | 25,37 g |
| – nenasycené | 43,83 g |
| –– mononenasycené | 23,58 g |
| –– polynenasycené | 20,25 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 34,48 g |
| Cholesterol | 227 mg |
| Sodík | 470 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 43,50 g |
| – cukry | 16,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krůtího stehna bez kůže a vykostěné | Krůta stehno s kůží | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 400 g 400 g žampiónů nebo hlívu ústřičnou | Žampion čerstvý | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 hrnek 1 hrnek špaldových krup | Kroupy pšeničné | |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 hrnky 2 hrnky horké vody | Voda | 500 ml |