Nutriční hodnoty (Salát se slaninou, polníčkem, sušenými rajčaty a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 483 kJ / 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,95 g |
Tuky | 44,42 g |
– nasycené | 8,42 g |
– nenasycené | 29,28 g |
–– mononenasycené | 24,10 g |
–– polynenasycené | 5,18 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 21,29 g |
– cukry | 0,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
2 PL 2 PL balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 2 velké hrsti salátu (polníček, řeřicha nebo ledový salát) | Řeřicha čerstvá | |
6 6 proužků ostré nakládáné papriky | Paprika červená sterilovaná | |
6-8 plátků 6-8 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská |