Nutriční hodnoty (Beskydská amoleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,12 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 hrst 1 hrst sterilovaných hub (nebo dušených) | Hřib čerstvý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g klobásy (nebo uzeného masa) | Klobása | 100 g |
| 60 g 60 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |