Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beskydská amoleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky15,12 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vařené brambory Brambor zimní 200 g
1 hrst 1 hrst sterilovaných hub (nebo dušených) Hřib čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g klobásy (nebo uzeného masa) Klobása 100 g
60 g 60 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 60 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.