Nutriční hodnoty (Kapr po maďarsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 345 kJ / 3 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 320,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,93 g |
Tuky | 180,33 g |
– nasycené | 30,11 g |
– nenasycené | 91,11 g |
–– mononenasycené | 76,26 g |
–– polynenasycené | 14,86 g |
––– omega 3 | 4,80 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 835 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 164,42 g |
– cukry | 12,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg kapra | Kapr | 2000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 dl 2 dl hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
0,5-0,7 dl 0,5-0,7 dl mleté sladké papričky | ||
2 ks 2 ks velké cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
tuk omega | Margarín |