Nutriční hodnoty (Kuřecí " vše v jednom ")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 754 kJ / 1 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,22 g |
| Tuky | 55,82 g |
| – nasycené | 38,15 g |
| – nenasycené | 15,85 g |
| –– mononenasycené | 14,06 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 20,14 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 90,70 g |
| – cukry | 19,82 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí řízky ( prsní nebo stehenní) | Kuře prso | |
| 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 200 g 200 g tvrdého sýru ( nejlépe blaťáckého zlata nebo jiný s větším obsahem tuku, který se bude dobře zapékat) | Gouda 45% t. v s. | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 0,5 l 0,5 l silného vývaru z kvalitního gelového bujónu | Bujón hovězí | |
| koření na kuřecí maso dle chuti které se hodí | Grilovací koření | |
| cca 1 1 polévková lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| velká hrst hrst posekaného libečku | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |